ΠΡΟΦΙΛ

 

H εταιρία Minimalumin ιδρύθηκε το 1970 και δραστηριοποιείται στην σιδηρουργία. Με την ανάπτυξη του αλουμινίου ως υλικό στην δόμηση η Minimalumin αλλάζει πορεία και μπαίνει ενεργά στην εμπορία αλουμινίου και η εμπορία σιδήρου πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Από το 1995 η διαχείριση της εταιρίας πέρασε στην επόμενη γενιά και συγκεκριμένα  από τον πρώτο χρόνο κιόλας συνεργάστηκε αποκλειστικά με την EUROPA – PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΕΒΕ ως πιστοποιημένος συνεργάτης μέχρι και σήμερα.

 

Από το 2010 η εταιρία Minimalumin κατέχει την πιστοποίηση CE για την κατασκευή πορτών και παραθύρων. Πιο συγκεκριμένα η εταιρία   ασχολείται με την κατασκευή σε συρόμενα & ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου,   συστήματα σήτας, συστήματα ρολών  κ.α. Στην Minimalumin   θα βρείτε με την βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού την πιο σωστή λύση για το σπίτι, το γραφείο και οποιοδήποτε άλλο χώρο, με γνώμονα πάντα την εξοικονόμηση ενέργειας και κατ΄ επέκταση της οικονομίας.

Τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η επιχείρησή μας καταφέρνει να μην θυσιάσει την ποιότητα στο βωμό της χαμηλότερης τιμής. Συνεπείς πάντα προς τους πελάτες μας, ψάξαμε και βρήκαμε εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε, να διατηρήσουμε πάντα την υψηλή ποιότητα  των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, σε συνδυασμό με ακόμα πιο προσιτές τιμές. Και πραγματικά τα καταφέραμε. Με  νέες εμπορικές συμφωνίες και συνεργασίες αλλά και με σωστή ενδοεταιρική διαχείριση, χωρίς να προβούμε σε αυξήσεις ΦΠΑ κτλ, η Minimalumin είναι σε θέση να σας προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

 

Share This